Merlijn

Merlijn (1993) dé conflicthanteringsspecialist is een familiebedrijf en verzorgt al bijna 30 jaar (vaardigheids)trainingen voor overheden en grote en kleine profit-organisaties. Ons motto ‘professionals voor professionals’.

Wie zijn wij?

Merlijn is een van de grootste instituten van Nederland in haar specialismen, mediation en ons unieke triagemodel / integraal conflictmanagement en medezeggenschap. Wij zijn een van de oudste opleidingsinstituten rondom mediation. Wij behoren volgens de Mediatorsfederatie Nederland tot de ‘founding fathers’ van het vakgebied.

Bij de meeste trainingen concentreren we ons op aanscherping van vaardigheden rond het thema conflict in de breedste zin van het woord. Denk aan omgaan met agressie of emoties en weerstanden, pleiten/procederen, mediationvaardigheden op de werkvloer, klachtbehandeling tot helder schrijven. Ook bieden we de (gecertificeerde) opleiding tot Vertrouwenspersoon met mogelijke verdiepingen rondom integriteit en ziekteverzuim. Daarnaast trainen en adviseren we al meer dan 20 jaar ondernemingsraden.

Wij vinden het persoonlijke contact heel erg belangrijk. De trainers zijn altijd werkzaam in de praktijk waarin ze ook onderwijzen. Zo maken we ons motto ‘professionals voor professionals’ waar. Onze opleidingen en trainingen geven we op prachtige kasteellocaties, het merendeel van de open trainingen gaat gegarandeerd door én alles kan online of in het Engels.

C.M.A. Karien Bonenkamp
Merlijn B.V.

C.M.A. Karien Bonenkamp

Algemeen directeur
Merlijn B.V. Veemarktkade 8, ruimte 1019 5222 AE ‘s-Hertogenbosch