Bij DT Coaching & Personeelsadvies begrijpen we dat je als werkgever personeelszaken er niet even bij kunt doen. Onze dienstverlening is gericht op alle uitvoerende, operationele en beleidsmatige taken op gebied van HR, zodat jij als werkgever jezelf volledig kan focussen op je core business. Of het nu gaat om personeelsbeheer, ziekteverzuim of arbeidsrechtelijke vraagstukken, wij staan klaar om jullie te ondersteunen! Het maakt hierbij niet uit of je een kleine startende organisatie bent of een middelgrote gevestigde organisatie.

DT Coaching & Personeelsadvies is in 2012 opgericht en kenmerkt zich door een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers op een informele manier. Vanuit de praktijk weten we dat elke samenwerking uniek is en dat er geen ‘standaard’ oplossing bestaat voor HR vraagstukken.

We gaan daarom samen in gesprek om de behoefte in kaart te brengen zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden, passend binnen de cultuur en doelstellingen van de organisatie.

Bij DT Coaching & Personeelsadvies blijven we op de hoogte van de nieuwste wetten en ontwikkelingen op gebied van HR. Dit stelt ons in staat om onze opdrachtgevers altijd te voorzien van een up to date en praktisch advies.

Wij bieden verschillende opties aan om opdrachtgevers te helpen. Of er nu behoefte is aan regelmatige ondersteuning of als er af en toe een helpende hand nodig is, wij hebben de oplossing. Wij bieden structurele ondersteuning op bijvoorbeeld een vast dagdeel of dag per week, per maand of op projectbasis. Heb je meer behoefte aan ondersteuning op een ad-hoc basis? Geen probleem, wij staan ook voor jullie klaar wanneer je ons nodig hebt voor bijvoorbeeld losse vragen.

Danielle Toelen
DT Coaching & Personeelsadvies

Danielle Toelen

HR Business partner
DT Coaching & Personeelsadvies Twijnmeer 12 5291 AM Gemonde