SMART HUB Logistics is een allround logistieke dienstverlener, met een brede klantenkring in uiteenlopende sectoren. Wij zijn logistieke probleemoplossers. Wij signaleren obstakels in de supply chain en komen met werkbare oplossingen. Flexibiliteit is bij ons geen modewoord, maar dagelijkse realiteit. Wij zijn in staat snel te schakelen als de situatie dat vereist. Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons bovenaan. We doen wat we beloven en vaak zelfs nog meer. Daarvoor krijgen we veel waardering van onze klanten.

Wij zoeken altijd naar slimme logistieke oplossingen, die goed passen bij de behoefte van de klant. Geen enkele supply chain is hetzelfde, elke klant heeft andere wensen en eisen. Wij leveren slim maatwerk.

SMART HUB Logistics grenst direct aan de Bossche container terminal. Containers die vanuit de zeehaven per binnenvaartschip arriveren, kunnen wij razendsnel lossen, zonder dat er een truck aan te pas komt. Hierdoor verminderen we de CO2 uitstoot en zijn wij een duurzame partner voor onze klanten.

Bij SMART HUB Logistics heerst een prettige, informele werksfeer. Ons team bestaat uit zo’n 25 mensen. Wij helpen elkaar en staan altijd voor elkaar klaar. Onze medewerkers zijn praktisch ingesteld, gedreven en altijd meedenkend met de klant. Ervaren ‘doeners’, maar ook hoogopgeleide jonge mensen, met vernieuwende inzichten. Samen zijn wij voortdurend op zoek naar optimalisatie binnen de supply chain van een klant. Bijvoorbeeld door goederenstromen van onze klanten met elkaar te combineren. Dat is niet alleen duurzaam, maar bespaart ook kosten.

Frank Bruurs
Smart Hub Logistics

Frank Bruurs

CEO
Smart Hub Logistics Rietveldenkade 15 5222 AJ ’s-Hertogenbosch