Vorstenbosch & Van Tol Casemanagers Den Bosch

Het team van Vorstenbosch & Van Tol heeft – sinds 2001 – ervaring met het begeleiden van werkgevers bij verzuim en re-integratie van zieke medewerkers en geeft HR-advies. Onze focus ligt daarbij op de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Dat bereiken we door de voor ons zo karakteristieke aanpak. We houden bij Vorstenbosch & Van Tol rekening met de belangen van de werkgever en de werknemer. Beide belangen vindt u terug in onze besluitvormingen en adviezen. Daarmee creëren we draagvlak en behalen we het meest optimale resultaat.

Margaret is mede-eigenaar van Vorstenbosch & Van Tol en casemanager. Ze begeleidt klanten bij verzuim en re-integratie van zieke medewerkers; ze verzorgt de WIA-dossiers en onderhoudt contacten met het UWV en verzekeraars. Ik zie me als een verlengstuk van het mkb op het gebied van arbo-beleid”, zegt ze. “Het komt voor dat deze bedrijven geen HR-manager in dienst hebben. En als die er wel is, is ziekteverzuim wel een onderdeel van hun takenpakket, maar is er behoefte aan ondersteuning door professionals. Ik zorg ervoor dat de werknemers adequaat begeleid worden; dat het verzuimrisico omlaag gaat en dat daardoor de kosten van de werkgever afnemen.”

Drive

“Mijn grootste drive is om er samen met werkgever en werknemer goed uit te komen. Om beperkingen om te zetten in mogelijkheden en deze optimaal te benutten. Zodat er een win-winsituatie ontstaat. Daarnaast haal ik veel energie uit de contacten die ik met werkgevers en werknemers heb.”

Margaret van Rixtel
Vorstenbosch & Van Tol

Margaret van Rixtel

Directeur
Vorstenbosch & Van Tol Veemarktkade 8, ruimte 1025 5222 AE 's-Hertogenbosch