LEDSdobusiness adviseert en verkoopt LED-Verlichting aan bedrijven zoals Kantoor-, Retail en Bedrijfspanden. LEDSdobusiness is intermediair tussen wat u als klant nodig hebt op het gebied van verlichting en wat de huidige techniek biedt. Mijn kracht ligt in het meedenken met de ondernemer voor het uitvoeren van een LED-Verlichting totaaloplossing en de focus houden op duurzame, energiezuinige en onderhoudsvrije oplossingen.

De begrippen duurzaamheid en verantwoord ondernemen loopt als een rode draad door mijn bedrijf. Vanaf 2017 ben ik al vertrouwd met LED-Verlichting en heb ik ruime ervaring opgedaan in de mogelijkheden die LED-Verlichting kan bieden. Vanuit deze persoonlijke kennis komen deze zaken nog beter tot hun recht en dit waarborgt maximale kwaliteit en inspanning om uw lichtproject te laten welslagen.

Nadat ik de inventarisatie heb doorlopen zal ik beoordelen welke producten of diensten ingezet gaan worden. Desgewenst ondersteund door een uitgewerkt lichtplan.

Ik adviseer en begeleidt uw project van inventarisatie tot oplevering en houdt rekening met de actuele norm en regelgeving. Ik ga voor kwaliteit, neem in acht uw budget en planning waardoor uw persoonlijke wensen hiermee met een vlotte overgang gewerkt wordt naar de LED-Verlichtingsoplossingen van Ledsdobusiness.

Michel van Breugel
Ledsdobusiness

Michel van Breugel

Directeur
Ledsdobusiness Erasmusstraat 6 5216HM ‘s-Hertogenbosch