HRS Wonen | Makelaardij, Nieuwbouw en Taxaties

HRS Wonen is actief in de regio ’s-Hertogenbosch, Oss, Uden/Veghel en Tilburg waarbij we ons niet zozeer focussen op specifiek woningaanbod, maar juist op de vraag van de klant waar onze
toegevoegde waarde wordt gevraagd. Het is dan ook niet voor niets dat we hoog worden beoordeeld door onze klanten. Daarbij scoren we hoog op het persoonlijke contact met onze klanten. Voor ons een kleine moeite, maar voor de klant een waardevol aspect in een doorgaans spannende tijd. Met een uitgebreid verkoopplan nemen we de klant mee aan de hand en zijn we in staat om ‘samen’ waar te maken wat we beloven. ‘Samen’ met de klant én ‘samen’ met ons hechte team bestaande uit een overzichtelijke club van enthousiaste, deskundige en ervaren mensen.

LOCAL HERO met een landelijke dekking

HRS Makelaars is allround makelaarskantoor (NVM-lid) met specialisatie wonen, nieuwbouw, taxaties, beleggingen en bedrijfsmatig vastgoed. Als één van de 13 partners in het Dynamis netwerk – bestaande uit 55 kantoren in heel Nederland en ruim 8.000 transacties (wonen) per jaar vormen we gezamenlijk tot één van de grootste vastgoedpartijen van Nederland.

Ruben Greve
HRS Wonen

Ruben Greve

Eigenaar / Register Makelaar- Taxateur
HRS Wonen Pettelaarpark 36 5216 PD ‘s-Hertogenbosch