Tamara

Tamara is een bevlogen advocaat die zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het civiele procesrecht een bijzondere maar doeltreffende combinatie. Samen met collega’s werkt zij graag aan een goede oplossing voor de cliënt. Soms is dit een goede regeling maar indien wenselijk gaat zij tot het uiterste in gerechtelijke procedure om zo het maximale resultaat voor cliënt te behalen. Adviseren en procederen betreft de kern van Tamara haar werk. Met drie kernwoorden laat Tamara zich als volgt beschrijven:

  • Analytisch sterk;
  • Daadkrachtig;
  • Winnaarsmentaliteit.

Snijders Advocaten en Snijders Arbeidsrecht

Snijders Advocaten heeft een dynamisch en hecht team van zo’n dertig specialisten. We staan bekend als het grootste standalone advocatenkantoor in de regio. En dit met een toegankelijke, krachtige, adequate aanpak. Vol enthousiasme en nieuwe energie pakken wij elke zaak met beide handen aan.

Snijders arbeidsrecht is een van de niche kantoren welke behoren tot Snijders Advocaten. Binnen dit team treden we met vijf specialisten op voor toonaangevende bedrijven en ondernemers door heel Nederland op het gebied van onder meer collectief en individueel ontslagrecht, arbeidsongeschiktheid en re-integratie en het opstellen van arbeidsvoorwaarden etc.

Tamara Jansen
Snijders Arbeidsrecht / Snijders Advocaten

Tamara Jansen

Advocaat 'Arbeidsrecht' en 'Civiel procesrecht'
Snijders Arbeidsrecht / Snijders Advocaten Vughterweg 74 5211 CM ‘s-Hertogenbosch