Van der Valk – Nuland

Wendy van der Valk is als kleindochter van Gerrit en Toos van der Valk in het bezit van het Van der Valk DNA en hierdoor een gedreven onderneemster in hart en nieren. Sinds september 2016 staat ze met ontzettend veel passie en enthousiasme aan het roer van Van der Valk hotel Nuland als General Manager. Naast haar werkzaamheden voor Hotel van der Valk Nuland zet ze zich samen met Elisa Swanenberg in voor het DGA netwerk Zuid, een club van ondernemers bestaande uit DGA’s (Directeur Grootaandeelhouders).

Historie

Hotel Nuland is in 1968 geopend als het eerste motel van de familie. Na een rondreis door Amerika waar Gerrit van der Valk in diverse motels had geslapen, kwam hij in 1958 met een vernieuwd plan: slapen langs de snelweg.

Door motels buiten de stad te bouwen, kon Van der Valk alles bieden in een mooie landelijke omgeving. Motel Nuland is toen eigenhandig door de familie ontworpen en gebouwd.

Al snel bleek dat de motels niet alleen geschikt waren voor automobilisten en vormden zich daardoor al snel tot hotels.

Wat in 1862 begon met café de Gouden Leeuw in Voorschoten is uitgegroeid tot een trotse hotelketen met wereldwijd meer dan 100 hotels en restaurants. Door steeds te vernieuwen maken we comfort toegankelijk. Gastvrijheid zit in onze genen. Daarom voelt Van der Valk altijd vertrouwd en toch elke keer anders.

 

Wendy van der Valk

Wendy van der Valk

General Manager